Korszerű, norvég elektromos fűtés Magyarországon, már 2008 óta

A korszerű, minden igényt kielégítő norvég elektromos fűtőpanelek nem számítanak újdonságnak hazánkban. A 21. század elejétől elérhetők a neves norvég gyártók termékei Magyarországon, és ma, 2021-ben úgy látjuk, hogy minden eddiginél nagyobb az érdeklődés ezen nagyszerű, kényelmes és biztonságos fűtőpanelek iránt. Ebben a cikkünkben röviden összefoglaljuk az Adax márka hazai múltját, jelenjét és jövőjét.

Hogyan is kezdődött?

2008-ban egy norvég dizájn kiállításon találkoztunk először az Adax Neo letisztult formáival, és azonnal beleszerettünk ebbe a nagyon menő és innovatív fűtőpanelbe. Úgy gondoltuk, ha a skandinávok hosszú évek óta ilyenekkel fűtenek, akkor a magyar viszonyok között is jól fog teljesíteni.

2008 óta több mint 60000 elektromos fűtőpanelt vásároltak partnereink, több mint 20000 elégedett ügyfél használja hazánkban a norvég fűtőpaneleket.

 

 

Mi a titka a sikernek?

Vásárlóink ezt az 5 legfőbb területet jelölték meg.

  • Gyorsan és egyszerűen telepíthető – Bárhol, ahol megfelelő erősségű áram van, akár percek alatt felszerelhető a fűtőpanel és ez ráadásul semmilyen szakértelmet nem igényel.
  • Funkciónak megfelelő választék – Manuális, programozható és akár okos telefonnal távolról irányítható rendszerek közül is lehet választani.
  • Alacsony költséggel építhető ki – Nincs hosszadalmas engedélyeztetési folyamat, nincs terv készítés, nagy hercehurcával és kosszal járó szerelés.
  • Cseregarancia 5 évre – Nem kell évente ellenőrizni, biztonságos működés, meghibásodás esetén azonnal, hosszú bevizsgálási folyamat nélkül cseréljük a fűtőpanelt.
  • Kényelem – A programozható vagy távolról kezelhető (wifi) fűtőpaneleknél a fűtést optimalizálni lehet az életvitelnek megfelelően.

 

 

Hol tartunk most?

A fogyasztói elvárásoknak és a technikai fejlődésnek megfelelően egyre nagyobb igény volt egy „okos” fűtésre, ami további kényelmi és takarékossági lehetőségeket kínál a fogyasztóknak.

A pár éve piacra került Adax Wifi és Adax Clea Wifi fűtőpanelek pont ilyenek.

Távolról irányíthatók egy ingyenes okostelefon alkalmazással, kontrollálható a hőmérséklet és működés a ház minden helyiségében, ahol ilyen panelek működnek. És ehhez nem kell költséges rendszerek kiépíteni.

A tapasztalatok szerint egyre inkább ezek a rendszerek kerülnek a lakásokba XXI.századi elvárások szerint. A fűtőpanelek összekapcsolhatók a legnagyobb okos otthon megoldásokkal (Google Home, Homey)

 

 

És a jövő?

Nincs varázsgömbünk, hogy megmondjuk mi fog történni, de ahogy az elmúlt 10 évben, úgy ezután is azon leszünk, hogy innovatív, biztonságos. kényelmes és modern elektromos fűtést ajánljunk azoknak a fogyasztóknak, akik tudatosan választanak a különböző fűtés megoldások közül.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor nézz szét termékeink között, vagy kérj ingyenes ajánlatot szakértő munkatársainktól.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Feliratkozása nem mentődött. Kérjük, próbálja újra!
Sikeres feliratkozás. Nemsokára levelet küldünk az Ön címére

Iratkozzon fel partnerklubbunkba és szerezzen egy 5000 Ft-os kupont az első BEHA fűtőpanel vásárlásához! 

 

A feliratkozással kifejezetten elfogadja, hogy a Nágel NordArt Bt. kereskedelmi célú hírlevelet küldjön Önnek, illetve a megadott személyes adatait a jogszabályi feltételeknek megfelelően kezelje.

Ezzel egyidejüleg tudomásul veszi, hogy a hírlevélküldő listáról bármikor leiratkozhat.


Adatkezelési tájékoztató