Korszerű, norvég elektromos fűtés Magyarországon, már 2008 óta

A korszerű, minden igényt kielégítő norvég elektromos fűtőpanelek nem számítanak újdonságnak hazánkban. A 21. század elejétől elérhetők a neves norvég gyártók termékei Magyarországon, és ma, 2021-ben úgy látjuk, hogy minden eddiginél nagyobb az érdeklődés ezen nagyszerű, kényelmes és biztonságos fűtőpanelek iránt. Ebben a cikkünkben röviden összefoglaljuk az Adax márka hazai múltját, jelenjét és jövőjét.

Hogyan is kezdődött?

2008-ban egy norvég dizájn kiállításon találkoztunk először az Adax Neo letisztult formáival, és azonnal beleszerettünk ebbe a nagyon menő és innovatív fűtőpanelbe. Úgy gondoltuk, ha a skandinávok hosszú évek óta ilyenekkel fűtenek, akkor a magyar viszonyok között is jól fog teljesíteni.

2008 óta több mint 60000 elektromos fűtőpanelt vásároltak partnereink, több mint 20000 elégedett ügyfél használja hazánkban a norvég fűtőpaneleket.

 

 

Mi a titka a sikernek?

Vásárlóink ezt az 5 legfőbb területet jelölték meg.

  • Gyorsan és egyszerűen telepíthető – Bárhol, ahol megfelelő erősségű áram van, akár percek alatt felszerelhető a fűtőpanel és ez ráadásul semmilyen szakértelmet nem igényel.
  • Funkciónak megfelelő választék – Manuális, programozható és akár okos telefonnal távolról irányítható rendszerek közül is lehet választani.
  • Alacsony költséggel építhető ki – Nincs hosszadalmas engedélyeztetési folyamat, nincs terv készítés, nagy hercehurcával és kosszal járó szerelés.
  • Cseregarancia 5 évre – Nem kell évente ellenőrizni, biztonságos működés, meghibásodás esetén azonnal, hosszú bevizsgálási folyamat nélkül cseréljük a fűtőpanelt.
  • Kényelem – A programozható vagy távolról kezelhető (wifi) fűtőpaneleknél a fűtést optimalizálni lehet az életvitelnek megfelelően.

 

 

Hol tartunk most?

A fogyasztói elvárásoknak és a technikai fejlődésnek megfelelően egyre nagyobb igény volt egy „okos” fűtésre, ami további kényelmi és takarékossági lehetőségeket kínál a fogyasztóknak.

A pár éve piacra került Adax Wifi és Adax Clea Wifi fűtőpanelek pont ilyenek.

Távolról irányíthatók egy ingyenes okostelefon alkalmazással, kontrollálható a hőmérséklet és működés a ház minden helyiségében, ahol ilyen panelek működnek. És ehhez nem kell költséges rendszerek kiépíteni.

A tapasztalatok szerint egyre inkább ezek a rendszerek kerülnek a lakásokba XXI.századi elvárások szerint. A fűtőpanelek összekapcsolhatók a legnagyobb okos otthon megoldásokkal (Google Home, Homey)

 

 

És a jövő?

Nincs varázsgömbünk, hogy megmondjuk mi fog történni, de ahogy az elmúlt 10 évben, úgy ezután is azon leszünk, hogy innovatív, biztonságos. kényelmes és modern elektromos fűtést ajánljunk azoknak a fogyasztóknak, akik tudatosan választanak a különböző fűtés megoldások közül.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor nézz szét termékeink között, vagy kérj ingyenes ajánlatot szakértő munkatársainktól.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on skype
Feliratkozása nem mentődött. Kérjük, próbálja újra!
Sikeres feliratkozás. Nemsokára levelet küldünk az Ön címére

Iratkozzon fel partnerklubbunkba és szerezzen egy 5000 Ft-os kupont az első BEHA fűtőpanel vásárlásához! 

 

A feliratkozással kifejezetten elfogadja, hogy a Nágel NordArt Bt. kereskedelmi célú hírlevelet küldjön Önnek, illetve a megadott személyes adatait a jogszabályi feltételeknek megfelelően kezelje.

Ezzel egyidejüleg tudomásul veszi, hogy a hírlevélküldő listáról bármikor leiratkozhat.


Adatkezelési tájékoztató