Garancia

5 év cseregarancia

Minden Beha elektromos fűtőpanelre 5 év cseregaranciát vállal a gyártó! A garancia teljes körű, minden alkatrészre vonatkozik, rendeltetésszerű használat esetén.

A garancia és jótállás feltétele a vásárláskor kapott számla megléte, külön garancajegy nem kerül kiállításra.

A vásárlás utáni 5 évben minden jellegű meghibásodás esetén azonnal cseréljük a terméket. A Beha fűtőpanelek esetében nem kell hosszú bevizsgálásokra számítanod, ha nem működik, akkor cseréljük.

Bejelentés módja

Ha hibajelenséget tapasztalsz, kérjük, először vedd fel velünk telefonon a kapcsolatot az alábbi telefonszámon vagy emailen. Ha emailt küldesz, lehetőség szerint kérjük, hogy csatold a vásárlásról készült számlát.

Személyes csere

A hibás fűtőpanelt leadhatod személyesen budapesti vagy tatai bemutatótermünkben, és itt egyszerre cseréljük is a készüléket egy teljesen új, hibátlan termékre. Ennek azonban mindenképpen feltétele az előzetes telefonos vagy emailes egyeztetés!

  • Budapesti bemutatótermünk címe: 1138 Budapest, Jakab József u. 17. E. ép. Fszt. 12.
  • Tatai bemutatótermünk címe: 2890 Tata, Környei u. 24.

Csere kiszállítással

Ha nem áll módodban személyesen behozni a fűtőpanelt hozzánk, akkor lehetőség van futáros csere lebonyolítására is. Ebben az esetben azonban a cserére külön díjat számolunk fel. A futár viszi az új készüléket, és elhozza tőled a régit. A régi, hibás készüléknek szállítható állapotban kell lennie! Nem szükséges az eredeti csomagolás, de valahogy be kell csomagolnod.

A futáros csere költsége: 3000 Ft/panel. Ezt az összeget a futárnál, utánvétes (készpénz/bankkártya) formában tudod rendezni.

Garancián túli javítások

Ha a fűtőpanel a garanciális időn túl romlik el, akkor is vedd fel velünk a kapcsolatot, a legtöbb esetben lehetséges a javítás.