Rólunk

Több mint 100 éves tapasztalat.

A BEHA 1917 óta az elektronikai cikkek és fűtések vezető gyártója Norvégiában. A minőség és az új technológiák használata a BEHA filozófiája kezdetektől fogva. Több mint 100 év kutatás, fejlesztés és gyártási tapasztalat az alapja a ma termékeinek.

Nézd meg ezt a rövid videót a Beha történetéről:

Videó lejátszása

A Beha fűtőpanelek hivatalos magyarországi importőre a Nordart

A Beha Magyarországon 2015 óta van jelen modern elektromos fűtőpaneljeivel. A NordArt már a kezdetektől fogva kizárólagos importőrként árusítja a patinás múlttal rendelkező modern elektromos fűtési megoldásokat. Az azóta eltelt években már több ezer Beha fűtőpanelt értékesítettünk és a magyar elektromos fűtési piac meghatározó szereplőivé váltunk. Ma már az ország egész területén találhatók viszonteladói partnereink, akik ugyanolyan gondossággal kezelik partnereinket, mint mi.

Úgy hisszük, hogy csak megfelelő szakértelemmel és az ügyfél igényeit szem előtt tartva lehet a legkedvezőbb megoldást megtalálni egy adott, fűtéssel kapcsolatos problémára. Ezért a mai napig törekszünk a személyes kapcsolat kialakítására vásárlóinkkal, személyes és online szaktanácsadást biztosítva a vásárlások előtt és után is.

Amit vásárlóink értékelnek bennünk...

Elérhetőség

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási időben mindig elérhető az 1996 óta változatlan telefonszámon, az e-mailekre 24 órán belül válaszolunk.

Gyors kiszállítás

Eladásaink döntő többségében 3 munkanapon belül a megadott címre szállítjuk a fűtőpaneleket.

Ingyenes szaktanácsadás

Ingyenes ajánlatkérő rendszer, felhasználói javaslatok, telefonos segítség, ügyfélszolgálat.

Vásárlási kényelem

Készpénzes, előreutalásos vagy kártyás fizetési lehetőségek, házhoz vagy megjelölt GLS pontra szállítás, esetleg bemutatótermi átvétel.

Neves európai gyártó

Norvég gyártó, több évtizedes gyártói tapasztalat, folyamatos innováció, magas minőségi követelmények.

Hazai raktárkészlet

Gyors kiszállítás fűtésidényben is a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül.